Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

27 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Reliev - Pllaka qeramike mbi kanavace - 46x46 cm

Reliev - Pllaka qeramike mbi kanavace - 46x46 cm

nga Galeria E.RIRA

25.200 Lekë

Telajo me elemente qeramike - Kostumografi popullore - 130x50 cm

Telajo me elemente qeramike - Kostumografi popullore - 130x50 cm

nga Galeria E.RIRA

77.000 Lekë

Reliev qeramike e pikturuar - 44x47 cm

Reliev qeramike e pikturuar - 44x47 cm

nga Galeria E.RIRA

28.000 Lekë

Reliev qeramike e pikturuar - 44x46 cm

Reliev qeramike e pikturuar - 44x46 cm

nga Galeria E.RIRA

28.000 Lekë

Reliev qeramike me gjethe, 4 stinet - 140x155 cm

Reliev qeramike me gjethe, 4 stinet - 140x155 cm

nga Galeria E.RIRA

420.000 Lekë

Reliev qeramike e pikturuar - 35x100 cm

Reliev qeramike e pikturuar - 35x100 cm

nga Galeria E.RIRA

42.000 Lekë

Reliev - Mozaik qeramike 100 x 36 cm

Reliev - Mozaik qeramike 100 x 36 cm

nga Galeria E.RIRA

42.000 Lekë

LULET

LULET

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

Reliev - Kompozim - 46x160 cm

Reliev - Kompozim - 46x160 cm

nga Galeria E.RIRA

126.000 Lekë

Reliev - Teknike mikse - 103x53 cm

Reliev - Teknike mikse - 103x53 cm

nga Galeria E.RIRA

45.000 Lekë

LULE NE HORIZONT

LULE NE HORIZONT

nga Galeria E.RIRA

77.000 Lekë

Triplet relievesh

Triplet relievesh

nga Galeria E.RIRA

90.000 Lekë

Reliev dekorativ

Reliev dekorativ

nga Galeria E.RIRA

33.600 Lekë

Qeramike e glazuruar & qelq - 33x33x2 cope

Qeramike e glazuruar & qelq - 33x33x2 cope

nga Galeria E.RIRA

42.000 Lekë

Pjate dekorative

Pjate dekorative

nga Fondi "Mustafa Faja"

200 Lekë

VALLJA E TIRANES

VALLJA E TIRANES

nga Galeria E.RIRA

6.500 Lekë

KOKE DASHI

KOKE DASHI

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

RELIEV DEKORATIV

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

10.000 Lekë

RELIEV DEKORATIV

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

10.000 Lekë

RELIEV DEKORATIV

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

16.000 Lekë

DISK DEKORATIV

DISK DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

20.000 Lekë

DISK DEKORATIV

DISK DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

20.000 Lekë

DISK DEKORATIV

DISK DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

20.000 Lekë

VAJZA ME KAPELE

VAJZA ME KAPELE

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

DELIAS - ZAMBAK QERAMIKE

DELIAS - ZAMBAK QERAMIKE

nga Galeria E.RIRA

40.800 Lekë

RELIEV ME ZAMBAKE DHE PISTILA

RELIEV ME ZAMBAKE DHE PISTILA

nga Galeria E.RIRA

40.800 Lekë

RELIEV ME KORALE DHE PISTILA

RELIEV ME KORALE DHE PISTILA

nga Galeria E.RIRA

40.800 Lekë